Senior project manager gezocht 14 juli 2017

JIJ: bent verantwoordelijk voor het van A tot Z managen van de activaties, campagnes en events. Je kunt een creatief concept vertalen in een gedegen projectplanning en hanteert een strakke budgetbewaking. Je weet hoe hectisch het werk kan zijn, maar dat is precies waar je van houdt. Vanuit je 7-10 jaar ervaring bij een event- of soortgelijk bureau heb je een breed netwerk in de branche en ben je gewend te werken voor A-merken. Je weet mensen aan je te binden en doet niets liever dan klanten ontzorgen.

WIJ: bieden je een super uitdagende baan als senior project manager (32-40 uur) waarin je aan de slag gaat voor de mooiste merken. Je bent onderdeel van een team met leuke collega’s waarmee we elke reden aangrijpen voor een borrel. Nou ja bijna dan ;)

WAT WE DOEN? We zijn een creatief bureau voor activaties, campagnes en events. Resultaatgericht en overtuigd van de kracht van ‘live’.

INTERESSE? Mail dan nu je CV inclusief foto naar iris@devries-partners.com

PS: minimaal 7 jaar bureau-ervaring is écht een vereiste om te kunnen reageren op deze uitdagende job! Het is een vaste aanstelling, dus een freelance samenwerking is niet wat we zoeken. En nee, acquisitie op basis van deze vacature houden we ook niet zo van ;)

Twitter