The Hacker Games

Facts

Grootste open hackathon van Nederland
400 developers
Unlimited pizza
Midnight karting

Als toonaangevend ICT consultancy bedrijf is het van vitaal belang dat je de meest getalenteerde kandidaten weet te vinden, te behouden én te enthousiasmeren voor de tech sector. Dat was de insteek van het langlopende samenwerkingstraject met Capgemini dat in november tot een absoluut hoogtepunt kwam tijdens de eerste Hacker Games.

Op 18 en 19 november verzamelden meer dan 400 developers in de Fabrique om deel te nemen aan Nederlands grootste open hackathon van 2016: the Hacker Games. Een tech event waar meer dan 56 teams – ongeacht skill level of achtergrond -  zich 24 uur hebben ingezet om een app, website of andere toepassing te ontwikkelen. De 400 developers streden om de felbegeerde eerste prijs, een geheel verzorgde reis met het gehele team naar Silicon Valley. 

Van begin tot eind een prachtig project, waarin we de veelzijdigheid van ons bedrijf hebben mogen aanspreken. Van logo en huisstijl tot techniek en regie, van teaservideo en marketingcampagne tot aankleding en uitvoer. Een project waar we onze stempel flink op hebben mogen drukken en we echt ontzettend trots op zijn.

Kijk de aftermovie en oordeel zelf!

Meer Hackathon Terug

Enthousiast geworden? Fiona kan je er alles over vertellen.

Fiona

Fiona

Project manager