Pop-up Crafter

Facts

Stevige klussen
Echte vakmannen
Hongerige kamelen
Ochtenddauw
Koude voeten

In samenwerking met Volkswagen Bedrijfswagens en reclamebureau Achtung zetten we de activatie campagne ‘Pop-up Crafter’ op. De nieuwe Crafter maakt van iedere klus een koud kunstje. Om dat te bewijzen lieten we echte vakmannen de Crafter testen met vijf stevige en unieke klussen.

Geïnteresseerden schrijven zich op voorhand in op de campagne. Zij ontvangen vervolgens een sms en email met informatie over de locatie van de volgende Pop-up activatie, die tot een dag voor de klus geheim is gehouden. De vakmannen die zich het eerst melden én de toelatingsvraag correct beantwoorden mogen de klus uitvoeren.

Iedere ochtend stond de pop-up Crafter om klokslag 6 uur klaar voor de volgende klus. En de klussen waren zo gaaf dat we er graag een weekje vroeg voor uit de veren gingen. Zo is reclame opgehangen op 100 meter hoogte, bezorgde een traiteur een geheelverzorgde maaltijd bij de kamelen en giraffen van safaripark De Beeksebergen, was een aquariumvenster bij Dive World wassen een wisse-wasje en werd er zelfs onderhoud gepleegd aan een rollercoaster in Drievliet!

En als klap op de vuurpijl krijgen de vakmannen ook nog betaald voor de unieke klus die ze uitvoeren. Zo kunnen de vakmannen aan den lijve ondervinden dat de nieuwe Crafter echt van iedere klus een koud kunstje maakt! 

Meer Campagne Terug

Enthousiast geworden? Fiona kan je er alles over vertellen.

Fiona

Fiona

Project manager