The Arrival Opel Insignia

Facts


Het moment waarnaar iedereen bij Opel reikhalzend heeft uitgekeken, de komst van de nieuwe Insignia. De aankomst van de eerste 50 modellen werd groots gevierd, maar niet met de ‘usual suspects’.

Voor de ‘The Arrival’ van het nieuwe vlaggenschip zijn per dealerbedrijf twee exclusieve tickets beschikbaar, die middels een loterij onder alle werknemers van het bedrijf vergeven werden. Zij die een gouden ticket in handen kregen, werden uitgenodigd voor het ‘The Arrival’ evenement op het hoofdkantoor in Breda.

Daar wachtten de werkplaatsmedewerkers, receptionisten, autopoetsers en verkopers met een gouden ticket een exclusieve lunch met de directie van Opel Nederland. Zij waren getuige van de langverwachte aankomst van de allereerste Insignia’s in Nederland. En mochten, na afloop, als klap op de vuurpijl ook nog eens de Insignia’s voor hun dealerbedrijf zelf mee terug nemen.

Uiteraard is er ook aan de collega’s gedacht die minder geluk hadden, voor hen kwamen de gloednieuwe Insignia’s terug met een goedgevulde afterparty-box. Zo werd ‘The Arrival’ een feest voor iedereen. 

 

 

Meer Campagne Terug

Enthousiast geworden? Fiona kan je er alles over vertellen.

Fiona

Fiona

Project manager